Eilen 6.3. käytiin Millan kanssa elämämme ensimmäisissä agilitymölleissä! Virheitä tuli - koira ei pysynyt hanskassa (tämä viime aikoina ilmennyt ongelma siis :D) Kepit meni kuitenkin hyvin, samoin A-esteen kontaktit saatiin pidettyä kasassa. Milla ehti muutamalle väärälle aidalle ja kerran putkeenkin, kun ohjaaja jäi ties minne hitaine jalkoineen... Eniten noissa agilitykisoissa pelottaa se, kun ei itse osaa suunnitella, että miten se rata pitäisi/kannattaisi suorittaa! Mutta olin tyytyväinen ensimmäisiin sähellyksiimme ja siihen, että ylipäätänsä uskalsin osallistua. :)

Tänään 7.3. oli agilitytreenit ja harjoiteltiin sitä hallussa pitämistä ja sitten merkkausta ja saksalaista. Koiran hallussa pidossa mulla on se ongelma, että pää ja jalat on liian hitaita toimimaan. Ajoitukset ei ole kunnossa ja oma koordinaatio on hukassa. Kyllä me Millankin kanssa selvittiin tämän aamuisista jutuista, mutta eihän se mitään sulavaa hommaa (vielä) ole... Toisena treenattiin tosiaan nuita ohjauskuvioita. Merkkaus on mulle ja Millalle aika tuttua - iso kiitos Tanjalle! Saksalainen onkin sitten hiukan hukassa, mutta hyvin sekin meni. Milla osaa toimia selän takana - liekö aina niin hyvä juttu. x)

Lauantain ja sunnuntain treeneistä yhteenvetoa voisi sanoa, että Suskin pitää alkaa oikeesti ton normijuoksemisen lisäksi harjoittelemaan niitä spurtteja, että oikeesti pääsis liikkeelle tuolla treeneissä. Ja kirjastoon pitää lähtä lainaamaan noita agilitykirjoja taas, että voisi itse mielessään opetella niitä ykkösten ratoja, että pääsis sinne kisaamaankin!!! :)