Aamupäivästä ajettiin Maaningalle metsään ja otettiin vesisateessa viestiä. Matkaa oli vajaa 200m. Maasto oli niin avaraa, että ukkelit näimme toisemme, mutta en usko, että koiran korkeudelta näki ukkeleita. Milla juoksi tyylilleen uskollisesti suoraan ja vauhdilla eikä taakseen vilkuillut, kun sai luvan mennä. Nyt vain matkaa lisäilemään, jotta saadaan kuntoa meidän neidille. Ja mahtavinta on, että tuo ukkeli on innostunut metsään tuon viestiharrastuksen myötä! ;)

Esineruutu tehtiin eka kertaa tälle keväälle. Laitoin kolme esinettä, jotta koira varmasti löytää. Oli kyllä yllätys, kun koira toi ne kolme esinettä reilusti alle viiden minuutin... :) Tosi hienosti haki ruudun rajat ja käytti koko ruudun tehokkaasti, siksipä ne esineetkin löytyi. :D Tätä ei tarvinne paljon treenata, kunhan mielenkiinto ja vaihtelevat olosuhteet treenataan.

Agilityä käytiin illalla hallilla keskenämme treenaamaassa. Antti meni ekaa kertaa Millan kanssa ja hyvin niilläkin meni. Milla ei yhtään pelleillyt, vaan näytti taitavasti, että näin nämä on opetettu menemään. Itse menin kisoissa epäonnistuneita kohtia uusiksi ja hinkkasin kepeille hakemista erilaisista kulmista. Myös meidän ikuista ennakoivaa valssia hinkattiin ja totesin, että se koiran säikähtäminen/säikäyttäminen yhdesti ennen ennakoivaa oli tehokasta. Homma nimittäin toimii ja koira kuuntelee. :)

Huomenna mennään Suomalaisen Jarin agilitykoulutukseen ja olen ainakin henkisesti varautunut kuntoni loppumiseen. :)