Kisaraporttia voittaja-luokan korkkauksesta:

Paikkamakuu 0: Mähän luulin iloisesti, että kymppi ois tulossa. Koira makas piiloon mennessäni ja piilosta pois tullessani... Tuomari veti nollat tauluun ja tyrmistys oli valtava - Milla oli istunu lähes koko ajan! Meninkin vielä vuolaasti koiraa kehumaan, ennenkuin sain kuulla totuuden... Lisää treeniä uusissa paikoissa uusien koirien kanssa vai oliko tämä vain joku vinksahdus? Koira oli mielestäni kohtuu hyvin kuulolla jätettäessä, ettei se paikkamakuu minään yllätyksenä ois pitäny tulla? Emt. Ei auta ku toivoa, ettei tämä toistuis...

Seuraaminen 7: Susan ja Millan peruskisasettiä. :D Koira kattelee ties minne maisemia (ruutua/tötteröitä/agiesteitä/emt) ja sen takia jää välillä harhailemaan... Lisäksi mä en ollu liikkurin kans samalla aaltopituudella koko ajan eli en joko kuullu tai käsittäny, mitä se meiltä ois missäkin käännöksessä halunnu...

Liikkeestä istuminen 10: Eipä tässä oo ongelmia tainnu olla koskaan. *koputtaa puuta ja kovaa*

Luoksetulo 9,5: Kyllä kannatti hioa maahanmenoa. Kiitos pelottavan treenikaverin, joka sai koirani reagoimaan maahan-käskyyn huomattavasti nopeammin kuluneella viikolla. ;)

Ruutu 7: Viime hetken treenit epäonnistui. Koira kiersi ruutuun sivusta, enkä saanut pysäytettyä ruutuun vaan hiukan liian taakse jäi. Koskaan en ole yrittänyt ruudussa koiraa ohjailla oikeaan paikkaan, mutta pitihän sitä kokeessa testata. :D Kutsuin "tänne" ja yhden askeleen jälkeen "seis", niin johan oli koira ruudussa. :D Tuomari totesi, että ilman korjaamista ois tullu nolla. *huh*

Hyppynouto 9: Pureminen/tappaminen oli kyllä sellasta paineen purkamista, että huhuh... Lissää pallotreeniä...

Metallinouto 9: Tätäkin piti tassuilla pyöritellä ja hetki tuumata, että voiko tuota nyt kantaa... Toi kuitenkin kivasti. Luovutusasento hiukan kaukana, mutta ok.

Tunnari 7: Ei menny nollille, vaikka olin siihen varautunut! Koiran loikkiessa tunnareita kohti ehdin jo pelätä, mutta tosi rauhassa haisteli kapuloita ja otti varmasti OMANSA. Takaisin tullessa häiritsi sitten liikkurin liikkuminen ja painettahan piti purkaa puremalla tätäkin kapulaa... Mutta toi sentään oman, eikä nostellu vääriä.

Kauko-ohjaus 7: Muuten hyvä, mutta seuraavan koirakon tunkiessa jo hallin ovelle, meni Millalla pasmat sekaisin ja saatiin kehään peruspöhkäämistäkin. :( Takaapäin uhanneen mörön takia koira liikkui noin puoli koiran mittaa minua kohti. (Mikä oli yllättävän vähän siihen nähden, että koira keskittyi siihen pöhkäämiseensä eikä tekemiseen.) Kaikki asennonvaihdot tehtiin kuitenkin.

Kokonaisvaikutus 8: Tästä olin tyytyväinen. Yleisesti ottaen Milla oli rauhallisempi kuin aiemmissa (kauan sitten) kisaamissamme kokeissa. Koira ei hyppinyt minua kohti liikkeiden välillä rauhoitellakseen minua. Eikä piippaamistakaan ollut paineistavassa kisatilanteessa kuin todella vähän siihen nähden, mitä se treeneissä pahimmillaan on ollut.

Tulos siis 224p. ja 2-tulos. (Tavoitteenahan oli saada tulos näistä kisoista.) Harmi vain, jos meidän varma paikkamakuu ois onnistunut, niin ois saatu se 1-tulos!