Millan kanssa saatiin vihdoinkin raavittua VOI1 kasaan pistein 259! *helpotuksen huokaus*

 

Aamun valmistelut meni ihan päreiksi. Toi tunnarissa ekaa kertaa varmaan puoleen vuoteen väärän... viime kisoissa totesin, että viime hetken treenejä ei kisapaikalla tehdä. Nyt täytyy todeta, että niitä ei tehdä myöskään kisa-aamuna kotona! On vain luotettava koiraan.

 

Millan liikekohtaiset arvostelut:

Paikkamakuu 9,5: Milla oli jotain vähän nuuskinut.

Seuraaminen 8,5: Liikkeelle lähtiessä yksi pieni piippaus. Sivuaskeleet vasemmalle, niin koira jäi vähän kuutamolle. En ymmärrä miksi taas. Peruutus oli parempi kuin yleensä. Viime hetken idea tennispallotreenistä oli hyvä. Kontaktissa oli myös tippumista kuten yleensä.

Liikkeestä istuminen 9,5: Istuminen oli hieman töpöttävä/hidas. Oisko ollu häntä välissä tj?

Luoksetulo 7: Ei pysähtynyt seisomaan... Hidasti, mutta ei oikeastaan pysähtynyt... En tiedä, mikä tässä mättää? Eikö käsimerkki ole kunnollinen? Onko tehty liikaa kisamaisena ilman palkkaa? Tällainen vaihe on mielestäni ollut meillä joskus avoimen jälkeenkin. Josko se pallonheittotreenillä taas saataisiin muistiin? Maahan meni käskystä hyvin. Silti mietin, että saatiinko liikaa pisteitä, mutta luotetaan tuomariin. Silmänisku

Ruutu 9,5: Eteni hyvin suoraan ruutua kohti, mutta juuri ennen ruutuviivaa himmas ja kävi haistaan tötsää. *?* Sitten siitä haahuili ruutuun ja "seis" ja "maahan". Loppu oli ok.

Hyppynouto 8: Tappoi kapulaa ja puri sitä luovutuksessa... Onneksi EVL:ssä ei ole enää tuota puukapulaa hyppynoudossa... Jotain positiivista siitäkin. Silmänisku Metallia ei sentään purra, toki silläkin voi vähän pelata.

Metalli 8: Eli tätä pelattiin kivasti... Huuto

Tunnari 8,5: Aamun epäonnistumisesta huolimatta, kisoissa onnistui. Haisteli ihan ok ja toi ihan hyvin. Tuodessa ei purrut, mutta luovutuksessa pyöräytti suussa. Ei kuitenkaan tulitikkuja ollu aikomuskaan tehdä.

Kauko-ohjaus 5: Taidettiin tarvia 2 kertaa kaksoiskäskyjä taakse vilkuilun takia. Koira myöskin liikkui puoli koiran mittaa eteenpäin ja olipa tuo lopulta vähän vinossakin. Mutta ei pöhkännyt eikä ollut oikeastaan kuin uteliaan oloinen niistä taustatapahtumista, että olen ihan ok tyytyväinen. Itse mokasin yhden kaksoiskäskyn verran. Päätin ennen koetta, että meidän seisomaan käsky on "seiso" eikä "sei", koska häiriössä pidempi on mennyt paremmin perille. No, en sitten kisatilantessa muistanut sitä kuitenkaan...

Kokonaisvaikutus 8,5: Hymy

 

Eli ei yhtään kymppiäkään listassa, mutta ei yhtään nollaakaan.Viikonpäästä on Milla ilmoitettu vielä voittajaluokkaan Siilinjärvelle, mutta taidetaan käydä vain muodon vuoksi kehässä pyörähtämässä. Lähinnä kiinnostaa nähdä, miten koira reagoi erilaisessa kisaympäristössä eli parkkihallissa. Ko. hallissa on joskus möllitoko käyty ja eilen illalla käytiin treenaan seuran vuorolla siellä. Lähinnä treenattiin vauhtiliikkeet ruutu ja luoksetulo, jotta koira sai tuntumaa betonipohjasta. Ällöttävän likaistahan siellä on. Tarkoitus olisi myös ulkokentällä käydä kokeilemassa koiran kisamaiset reaktiot, koska tuo Pieksämäen halli on ollut meillä näköjään se pääkisapaikka taas.

_____________________________________________________________________________________________________

Myös Juno kävi ensimmäisessä tokokokeessan Antin kanssa. Valitettavasti paikkamakuu meni nollaksi, kun viereinen koira lähti omistajan luokse, niin kakarakin päätti lähteä. Parin metrin jälkeen Juno vissiin muisti, että niin ei pitäisi ehkä tehdä ja jäi seisomaan. Antti kävi käskystä sitten kytkemässä koiran. Muuten yksilöliikkeet olikin sitten 9-10, joten riitti ykköstulokseen eli 164,5 pistettä ja ALO1 heti ensimmäisestä kokeesta! NauruMeidän tiimillä oli hyvä tokopäivä! Silmänisku

 

Junon liikekohtaiset arvostelut:

Luoksepäästävyys 10

Paikkamakuu 0

Seuraaminen kytkettynä 10

Seuraaminen irti 10

Liikkeestä maahanmeno 9

Luoksetulo 9,5

Liikkeestä seisominen 9

Estehyppy 10

Kokonaisvaikutus 10