Viime viikonloppuna käytiin agikisoissa Oulussa, tuloksena hyl, hyl ja nolla. Kaks eka rataa oli muistaakseni kaameita ja sai vittuuntua itseensä ihan tosissaan. Nolla sentään kannusti jatkamaan lajia vielä..

Tänään oli agilitykisat Kokkolassa, tuloksena hyl, nolla ja hyl. Nollarata oli hieno, mutta hemmetin bortsut kun ne menee aina puolet lujempaa. Eli sijoitus 7. Kontaktien alastulot oli kaamean näköistä koikkelemista, joten ens viikonloppuna jotain rotia niihin.. Hyllyratojen ongelmana oli esteiden ohi juokseminen.. Meillä ikinä ennen tällaista ole ollut ongelmana, kun on yhtä matkaa radat juostu. Nyt kun ehdinkin koiran edelle, niin se ei suorittanutkaan suoraan edessä olevia esteitä vaan kipasi mun perään, kun lähdin liian aikaisin kipittämään.. Positiivista, että ehdin edelle ohjaamaan, mutta harmi vaan kun en osaa sieltä sitten ohjata.. Huuto Mutta ehkä senkin vielä oppii..?

 

Eilen käytiin Oulussa tokokokeessakin. Tuomarina Allan Aula. Tuloksena EVL1 pistein 296,5!! :P

Koira oli hyvässä vireessä, vaikka ohjaajaa meinasi jännittää ja väsyttää. 

 

Liikekohtaiset muistelmat:

Paikkaistuminen 2min - 10: Ei kuulunut pöhkäämistä eikä kyllä tullut tuomarilta mitään tarkempaa kommenttiakaan.

Paikkamakuu 4min - 10: Tuomari ei kommentoinut mitään tästäkään.

Seuraaminen - 8: Pari kertaa putos kontakti oikealle käännöksissä heti alussa ja kuulemma yks perusasento oli jäänyt tekemättä. Sitä en edes huomannut. Nauru Keskityin kävelemään suoraan, kun meinas unohtua hengittäminen alkuun..

Z-kävely - 9,5: Puolikas piste lähti istumisesta, kun koira kuulemma seuraa käskyn jälkeen pätkän perse kentässä.. Tätä pitää vissiin treeniä lissää, kun tästä on tullut jo parilta tuomarilta kommenttia. Nauru Ois kiva nähdä videolta, miltä se näyttää..

Luoksetulo - 10: Omasta mielestä oli vähän löysät pysähdykset, mutta eipä niitä olla treenattukaan paljoa. 

Ruutu - 9: Hieno, äänetön merkki. Ruudun paikka oli hyvä. Maahan-käskystä jäi vähän könöttämään, mutta kyynärät putos maahan, kun lähdin koiraa kohti kävelemään. Hiukka hankalaa oli koiran käskeminen ruudussa, kun tuomari seisoi suoraan linjalla edessä. Annoin kyllä palautetta siitä päin naamaa..

Ohjattu nouto - 10: Hyvä merkki. Ei sekoittanut ruutuun, joka oli mun vieressä myös vasemmalla puolella. Haki hyvin vasemman, mutta takaisin tullessa katseli edelleen muitakin kapuloita.. Lissää treeniä.. Mutta kapulan luovutusasento on treenimällä saatu suoristumaan, tokihan pari pyöräytystä ehti hampaissa tulla ennen irrotusta, mutta ei paha Millaksi edelleenkään. 

Metallihyppynouto - 10: Ääntä tuli pikkuisen alussa, muuten ok.

Tunnari - 10: Haisteli hyvin, toi hyvin oman. Pari kapulan pyöräytystä luovutuksessa.

Kauko-ohjaus - 7: Eteni puoli koiran mittaa seisomaan nousuissa.. Muttei pöhkännyt eikä katsellut pahemmin yleisöä ja kaikki käskyt meni kerrasta perille. Koiran liikkuminen harmitti sen verran, että perusasentoon tarvittiin kaksi käskyä, kun en itse ollut skarppina..

 

Mutta tyytyväinen pitää olla, vaikkei nyt ehkä ihan nappiin kaikki mennytkään. Koiran vire ja suoritusvarmuus on kyllä kiiteltäviä. Ja pöhkäämiset jäi tällä kertaa kokonaan pois, niin Hymy Mutta jäi vielä viilailtavaa treeneihin. Silmänisku

 

Vielä yhtä ykköstulosta huutaa se T:lla alkava titteli... Yllättynyt Pääsis nyt vaan kisoihin, kun vire kerta on kohdillaan. Kieli ulkona