Mitähän kaikkea me on touhuttu viime päivitysten jälkeen...

Ainakin uskaltauduttiin Raaheen hakukokeeseen. Käytiin säheltämässä. Pk-valjaat oli ties missä solmussa ensimmäisten pistojen jälkeen ja niitä värkätessä kului aikaa ja meni omat ja koiran pasmat sekaisin. Seuraava  piston jälkeen kiintorulla oli irti ja taas värkättiin... Tämän jälkeen koiralta loppui usko, että siellä metsässä mitään oliskaan... Sitten kun irtos hyvin pistolle, niin koiraa ei kuulunu eikä näkyny, joten huutelin sitä takaisin päin. Oli kuulemma ollut maalimiehellä ja ottanut rullan suuhun... Olin näkevinäni Millalla rullan suussa, kun kurvaili keskilinjalle päin, mutta keskilinjalle kun koira pääsi, niin ei ollut rullaa suussa enää. Ei irronnut uudelleen ko. puolelle, joten otettiin pisto toiselle puolelle, kun aikakin oli lopuillaan. Se olikin täydellinen. Koira meni suoraan, kääntyi maalimiestä kohti takalinjalle päin ja toi rullan mallikkaasti minulle asti eteen. Hieno näyttö ja tuomarilta täydet pisteet tämän maalimiehen osalta. Onneksi saatiin loppuun niin hieno onnistuminen. Jäi mahdoton nälkä päästä uudestaan kokeeseen, koska koira selvästikin osais, jos ei epäonnea ois nuin paljon matkassa.

Esineruutu oli ok, mutta -2 pistettä, kun koira mäyhäsi esinettä. Tätä pitää treenata, koska kesällä otti tavaksi tuon mäyhäämisen. Ja esineruudussa Millan pitää oppia tulemaan suoraan minun luokse, eikä ensin tuomaria tai yleisöä päin.

Antti ja Milla tekivät uskomattoman tottiksen kisoissa - 97 pistettä! Ja hyppynouto onnistui! Aikamoinen tehotreeni siinä kolmestaan tehtiinkin ja vielä jäi varmasti ensi kesälle treenattavaa metrisen osalta... Toivotaan, että huhu pk-tottissääntöjen muutoksesta toteutuis ens vuodelle ja metrinen madaltuiskin siihen 85cm...

 

Agilitykisoissa käytiin Millan kanssa eilen Joensuussa. Tuloksena eka radalta hylly ja toka radalta nollavoitto eli LUVA! Enää yks luva 2-luokasta, niin kolmoset kutsuu...apuva... Ennen eka rataa Milla kiehu ja huusi ihan hulluna, mikä varmaan vaikutti minuunkin... Toka radalle mennessä oli jo paljon parempi mielentila molemmilla. Vaikka kyllä toka radallakin pelastuksen kiljahduksia taisi kuulua... :D

 

Tokossa ois tarkoitus kisata tänä syksynä voittajaluokassa. Pitäis alkaa tosissaan työstämään tokoa... Ongelmana lähinnä liian korkea viretaso... Mutta yritetään ainakin. :)

 

Meidän minibelgi Juno on jo 6kk! Juno ahertaa tällä hetkellä pentukurssilla ja siitä ois tarkoitus jatkaa tokoa sitten. Myös näyttelykoulutusta pitäisi aloittaa, jotta ensi keväänä päästään kehään... Toivotaan vaan, että neidin säkäkorkeus riittää.