Käytiin kisaamassa jälleen:

A-rata: 0 (4.sija) Hymy

B-rata: 5

Eka radalla kului aikaa ainakin hölmössä kepeille viennissä, kun en kisoissa luota itseeni... Oon niin monta kertaa sössiny kepeille viennin huolimattomuuttani, että sitten varmistellessa aikaa kuluu... Vaikka kyllä meidän treenien perusteella pitäis osata kepit? Varmasti sitä aikaa muualtakin olisi saanut nipisteltyä...

Toka radallakin mutkat ois voinu olla tiukempia, jos osais sitä koiraa viedä/uskaltais. Nyt pelko niistä tippuvista rimoista aiheuttaa mulle sitä varmistelua. En ole seuraavalla esteellä enneku näen, että koira selviää edellisestä... Mut varmaan sekä taito- että uskalluskysymys tämä... Lopussa oli pitkä suora putki, jonka jälkeen multa loppu usko omasta ehtimisestä... Koira ehti kaartaa mua kohti, enkä ajoissa älynny käskyllä sitä irrottaa seuraavalle esteelle vaan pyöräytin itse koiran ennen rengasta ja siitä sitten se 5. Muuten ois ollu virheetön rata.

Treeneihin siis vauhtia ja nopeita kinttuja. Pitäis oppia luottamaan omiin jalkoihinsa enemmän. Nolostunut

Millalla on juoksujen jälkeen ollut edelleen lantiojumia havaittavissa. Varsinaisesti ei kipua enää (läähätystä/könötystä), mutta selkää silitellessä ne tuntee ja kisoissa kuulemma hyppytekniikka oli erilainen. Rimat kuitenkin pysy nyt? Kisojen jälkeiset venyttelyrutiinit koira antoi kyllä mielellään tehdä. Tarjosi itsensä köllölleen heti, kun lattialle istahdin... Hymy Reilun viikon päästä Milla pääsee hierojalle ekaa kertaa elämässään.

Milla frisbeen kanssa kisa-aamuna:

1300107119_img-d41d8cd98f00b204e9800998e